Vacatures

Elke dag werken we hard om de huisartsenzorg te innoveren. Dat doen we door digitale diensten te ontwikkelen die patiënt en zorgverlener verder helpen.

Iedereen in ons team heeft iets met zorg en technologie. Die passies brengen we samen om waardevolle oplossingen te ontwikkelen voor de huisartsenzorg. Wil jij bijdragen aan toekomstbestendige zorg? Bekijk dan de vacatures. Ook als er geen passende vacatures zijn, komen we graag met je in contact. Hiervoor kan je een open sollicitatie sturen.

UX Designer

Voor onze teams in Amsterdam zoeken we een UX designer. Wil jij een zichtbare bijdrage leveren aan digitale toegang tot huisartsenzorg in Nederland? Werk je graag samen met een collega UX designer, verschillende Scrum teams, onze zorgverleners en patiënten aan waardevolle diensten voor zorg op afstand en selfservice? Wil je jezelf graag ontwikkelen als UX designer? Dan zoeken we jou!

Bekijk deze vacature

Gezond.nl maakt gebruik van functionele cookies en analytische cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren. Lees meer in ons privacystatement...