OVER GEZOND.NL


Het antwoord op jouw gezondheidsvragen

OVER GEZOND.NL

Het antwoord op jouw gezondheidsvragen

Al sinds 2016 ontwikkelt Gezond.nl digitale diensten om zorg makkelijker en slimmer te maken. Inmiddels is Gezond.nl uitgegroeid tot een online plek waar meer dan 200.000 patiënten en honderden zorgverleners gebruik van maken. We hebben hen al met ruim 1 miljoen diensten op het gebied van zorg en gezondheid mogen ondersteunen.

Ons team zet zich elke dag in om mensen zo gezond en vitaal mogelijk te houden. Met beter inzicht in je gezondheid, meer gemak en persoonlijke steun. Door snel en persoonlijk antwoord te geven op jouw gezondheidsvragen, zetten we samen de volgende stap in jouw gezondheid.

Arts en Zorg logo

OVER GEZOND.NL

Arts en Zorg

Gezond.nl is een onderdeel van de grootste eerstelijnszorgorganisatie van Nederland: de Arts en Zorg Groep. Vanwege de grote omvang aan activiteiten, is onze organisatie opgesplitst in drie onderdelen:

Arts en Zorg

Het onderdeel dat zich richt op het vernieuwen en integreren van vraaggestuurde eerstelijnszorg en huisartsenzorg door heel Nederland.


Zorg in opdracht

Het onderdeel dat zich richt op het bieden van zorg in opdracht. Vaak aan bijzondere doelgroepen die geen of beperkt toegang hebben tot de reguliere zorg in Nederland. Zoals asielzoekerscentra, gevangenissen en militairen.


Gezond.nl

Het onderdeel dat richt zich op de ontwikkeling van digitale diensten en infrastructuur op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Door snel, persoonlijk en eenvoudig antwoord te geven op gezondheidsvragen die spelen.

Lees meer over onze partners
web pagina

ONZE DOELEN

Wat is het langetermijndoel van Gezond.nl?

Met ons online platform en onze digitale gezondheidsdiensten zijn we vooruitstrevend op het gebied van digitalisering in de zorg. Wij willen met ons platform uitgroeien tot ‘het digitale hart van jouw gezondheid’: een plek waarop je alle informatie en inzichten over jouw gezondheid bij elkaar vindt.

patiënt

BASISPRINCIPES

Altijd inzicht in je eigen (medisch) dossier

We ontwikkelen al onze diensten op basis van onze vijf principes:

Jouw gezondheidsvraag is altijd leidend.

We geven persoonlijk advies en een antwoord op maat.

Gezondheid en welbevinden gaat verder dan alleen de zorg.

Al jouw medische en persoonlijke data veilig en vertrouwd op één plek onder jouw regie.

Wij zijn betrokken en zorgen dat je altijd een stap verder komt.

VEILIGHEID

Veilig en betrouwbaar

Beveiliging van jouw informatie is voor ons van groot belang. Onze diensten hebben een certificaat voor NEN 7510, de norm voor informatiebeveiliging in de zorg. Voor het veilig inloggen maken wij gebruik van DigiD en de VitaalBank. Voor het veilig opslaan van jouw medische gegevens én voor de uitwisseling met andere zorgaanbieders maken wij gebruik van VitaalBank. VitaalBank is gecertificeerd als MedMij deelnemer. Dit betekent dat jouw gegevens veilig en betrouwbaar uitgewisseld worden.

n e n
digi-d
vitaal bank