Waarom samenwerken met Gezond.nl?

Gezond.nl combineert online zorg met fysieke zorg door lokale huisartsenpraktijken. Zo dragen we bij aan continuïteit van zorg en verminderde werkdruk van zorgprofessionals op de huisartsenpraktijk:

Het eerste patiëntcontact is altijd digitaal, met uitzondering van spoed
Patiënten kunnen voor digitale zorg ook buiten de reguliere openingstijden terecht.
De huisartsen van Gezond.nl beantwoorden zoveel mogelijk zorgvragen digitaal.
De lokale huisarts verleent benodigde fysieke zorg voor een passende financiering.
Fysiek consult is voorbereid door de huisartsen van Gezond.nl.

Samen maken we een plan op maat passend bij de patiëntpopulatie, zo is het ook mogelijk om een deel van de patiëntpopulatie zorg te bieden via Gezond.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Regiomanager Tieme helpt je graag verder.

Bel 06 - 1123 4657 Stuur een mail

Digitaal als het kan, fysiek als het moet

Gezond app

De Gezond app is een bewezen applicatie in de Europese Unie. Deze applicatie is geïntegreerd en aangepast naar de specifieke Nederlandse situatie.

Digitale zorg

De huisartsen van Gezond.nl staan maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 12.00 uur klaar voor patiënten via chat en video.

Fysieke zorg

Wanneer nodig, bieden aangesloten lokale huisartsenpraktijken fysieke zorg aan patiënten tijdens reguliere praktijkuren.

Bij onze “digital first” praktijk DocLine beantwoorden we meer dan de helft van de zorgvragen digitaal.

Welke ontwikkelingen hebben geleid tot Gezond.nl?

Gezond.nl is onderdeel van Arts en Zorg, al 10 jaar de grootste huisarts van Nederland. Als ervaren zorgaanbieder zien wij dat de druk in de zorg toeneemt. De zorgvragen van patiënten zijn steeds complexer en er is een toenemend tekort aan zorgverleners. Wij zoeken naar manieren om ook in de toekomst zorg van goede kwaliteit te bieden.

Op basis van deze ervaringen is Gezond.nl ontstaan. Gezond.nl is een nieuwe vorm van huisartsenzorg waarbij we lokale huisartsen ondersteunen met zorg op afstand. De patiënt ontvangt huisartsenzorg digitaal via Gezond.nl waar het kan en in de lokale praktijk als het nodig is.

Samenwerken met Gezond.nl

Wil jij als praktijk aansluiten bij Gezond.nl? Zo dragen we samen bij aan continuïteit van huisartsenzorg en verminderde werkdruk bij zorgprofessionals op de huisartsenpraktijk. Hoe het werkt:

Eén medisch dossier

Om de continuïteit van zorg te waarborgen, werken de huisartsen van Gezond.nl en de lokale huisartsen in hetzelfde medisch dossier. Zo worden contactmomenten duidelijk geregistreerd en is de medische informatie altijd up-to-date.


Consultvoorbereiding

Indien het nodig is om een patiënt fysiek te zien, zorgt Gezond.nl voor een afspraak bij de lokale huisartsenpraktijk. De huisartsen van Gezond.nl bereiden dit fysieke consult voor.


Protocollair samenwerken

De samenwerking met, de overdracht van en alle werkafspraken met de huisartsen van Gezond.nl zijn protocollair vastgelegd. Intercollegiale afstemming met de huisartsen van Gezond.nl is eenvoudig en laagdrempelig.


Evaluatie samenwerking

In dialoog monitoren we continu de samenwerking tussen de lokale huisartsenpraktijk en Gezond.nl. We blijven in gesprek over verbetermogelijkheden en passen de samenwerking indien nodig aan.

web pagina

Gezond.nl maakt gebruik van functionele cookies en analytische cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren. Lees meer in ons privacystatement...