Altijd inzicht in je eigen medisch dossier

Jij en je gezondheid gaan altijd samen. Jij en je zorgzaken nog niet. Wij merken dat patiënten behoefte hebben aan een actievere rol in hun eigen gezondheid. Technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat we dit mogelijk kunnen maken. Meer inzage en gemak met betrekking tot je zorgzaken.

 

 

Het digitale hart van je gezondheid en vitaliteit

Wij streven naar een sterke positie van onze patiënten. Waarbij je zelf toegang hebt tot jouw medisch dossier en altijd je gegevens kunt inzien. En zodat je zelf kan beslissen met welke zorgverleners je informatie wilt delen. Zodat zorgverleners jou optimaal kunnen helpen. Duidelijke en betrouwbare informatie is hierbij onmisbaar. Daarom werken we momenteel aan een platform dat dit mogelijk maakt. Dit platform brengt ons een stap dichterbij ons doel: het creëren van het digitale hart van je gezondheid en vitaliteit.

 

MedMij label behaald

De veiligheid van je gegevens staat voorop. Daarom heeft gezond.nl in januari 2020 het MedMij label behaald. MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen patiënt en zorgverlener. Het behalen van het MedMij label geeft aan dat wij gezondheidsgegevens veilig en betrouwbaar uitwisselen en daarbij voldoen aan de hoge eisen van MedMij. Dit MedMij label is een belangrijke stap in de ontwikkeling van ons platform. De komende maanden bouwen we verder. In het najaar kun je gebruik maken van ons platform. We houden je via deze website verder op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

gezond.nl is een initiatief van Arts en Zorg.

MedMij-label.png