Gezond.nl logo

Diensten

Live chat

De chat is gratis toegankelijk voor iedereen voor algemene vragen of praktische tips. Mensen die ingeschreven staan bij Arts en Zorg kunnen ook persoonlijke medische vragen over de chat stellen. Een doktersassistente van Arts en Zorg beantwoordt jouw chatvraag. Als het nodig is, wordt je vraag doorgezet naar een huisarts. Doktersassistenten en huisartsen van verschillende locaties van Arts en Zorg behandelen vragen vanuit heel Nederland. Het kan dus zo zijn dat je wordt geholpen door een zorgverlener die werkzaam is bij een andere Arts en Zorgpraktijk dan waar je zelf staat ingeschreven.

De chat is beschikbaar op de volgende tijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 10.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur;

  • Zaterdag en zondag van 10.00 tot 12.00 uur.

Op de tijden dat de chat beschikbaar is, verschijnt de chat rechts onderin op de website.

Aankomende diensten

Gezond.nl is volop in ontwikkeling. Wij zijn hard bezig om steeds meer diensten aan Gezond.nl toe te voegen. Momenteel werken we aan de volgende diensten:

  • Labuitslagen

    Is er bloedonderzoek gedaan in jouw huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum? Binnenkort kan je de uitslag bekijken op Gezond.nl.

  • Apotheek

    Heb je (herhaal)medicatie nodig? Binnenkort kan je alles rondom het bestellen van je medicatie ook online regelen via Gezond.nl.