DIENSTEN


Alles over onze digitale gezondheidsdiensten

ONZE DIENSTEN

Alles over onze diensten

Zet samen met onze diensten de volgende stap in jouw gezondheid

Met onze digitale gezondheidsdiensten helpen wij dagelijks mensen bij het zetten van de volgende stap in hun gezondheid. Een deel van onze gezondheidsdiensten zijn beschikbaar voor iedereen. Dit zijn onze checkers. Daarnaast bieden we extra diensten aan voor patiënten van aangesloten gezondheidscentra. Wij bieden deze diensten momenteel aan ruim 200.000 patiënten van innovatieve huisartsen. Lees hier meer over onze diensten.

PATIËNTDIENSTEN

Diensten voor patiënten van aangesloten gezondheidscentra

Ben jij patiënt bij een van onze aangesloten gezondheidscentra? Dan kun je via jouw persoonlijke omgeving gebruik maken van aanvullende diensten en functionaliteiten. Nadat je bent ingelogd, heb je direct toegang tot de diensten die jouw gezondheidscentrum aanbiedt.

Bekijk de diensten per gezondheidscentrum

Chatten met een zorgverlener

Stel je vraag direct aan een van onze zorgverleners via de chat en ontvang snel een passend antwoord. Ook in de avond en in het weekend.

Herhaalmedicatie aanvragen

Vraag online een herhaalrecept aan voor jouw medicatie. Je verzoek komt direct aan bij de doktersassistent van jouw praktijk.

Medisch dossier inzien

Kijk eenvoudig jouw medisch dossier online in. Hier vind je het advies van je huisarts, de medicatie die je gebruikt en uitslagen van jouw onderzoeken.

Online een afspraak maken

Maak online een afspraak met een van jouw zorgverleners. Geef aan wat jouw klachten zijn, kies je zorgverlener en plan de afspraak in op het door jou gewenste tijdstip. Makkelijk en snel!

Videoconsult met een zorgverlener

Bespreek jouw vragen persoonlijk met jouw zorgverlener via een videoconsult. Je kunt een videoconsult eenvoudig inplannen via de afsprakenmodule.

Stel je vraag aan een zorgverlener (e-consult)

Zit je met vragen die niet direct een antwoord hoeven? Stel dan je vraag via een e-consult. Je zorgverlener beantwoordt jouw vraag via dit e-consult dan meestal binnen twee werkdagen. Je krijgt vanzelf een melding als je vraag is beantwoord.

Labuitslagen bekijken

Bekijk jouw laboratoriumuitslagen direct wanneer ze binnen zijn.