Alles over jouw coronavaccinatie

In de Vaccinatiechecker vind je alle informatie over jouw coronavaccinatie terug. Bekijk onder andere wanneer en met welk vaccin jij gevaccineerd bent. Lees meer over wat de mogelijke bijwerkingen van dit vaccin zijn en blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws over bijvoorbeeld de beschermingsduur van jouw vaccin.
voorbeeld vaccinatiechecker

PATIËNTDIENSTEN

Hoe werkt de vaccinatiechecker?

STAP 1

Log in of maak een account aan

Onze Vaccinatiechecker is voor iedereen te gebruiken. De Vaccinatiechecker heeft toegang tot jouw vaccinatiegegevens nodig. Hiervoor maken we gebruik van VitaalBank, een van onze partners. Heb je nog geen VitaalBank account? Dan vragen we je om eerst een account aan te maken. Heb je al wel een VitaalBank account? Log dan in.

STAP 2

Haal digitaal jouw vaccinatiegegevens op

Via VitaalBank haal jij jouw vaccinatiegegevens digitaal en veilig op bij jouw huisarts*. Hierna kun je deze gegevens delen met de Vaccinatiechecker.

*Dit is alleen mogelijk als je de GGD toestemming hebt gegeven om deze gegevens met jouw huisarts te delen óf als je bij de huisarts gevaccineerd bent.

STAP 3

Maak gebruik van de Vaccinatiechecker

Zodra jouw gegevens zijn gedeeld met de Vaccinatiechecker ben je klaar om van de checker gebruik te maken. Heb je een nieuwe vaccinatie gekregen? Haal dan ook je nieuwe vaccinatiegegevens op. Zo blijft de Vaccinatiechecker altijd up-to-date.

Vaccinatiechecker

over de vaccinatiechecker

Gepersonaliseerd inzicht met jouw vaccinatiegegevens

Met de Vaccinatiechecker kun je jouw eigen vaccinatiegegevens ophalen vanuit jouw medisch dossier. Op deze manier weet je exact op welke datum je het coronavaccin hebt ontvangen en in welke mate je beschermd bent.

Heb je net een vaccinatie ontvangen? Dan kan het even duren voordat het coronavaccin voldoende bescherming biedt. Hierover informeren wij je in de Vaccinatiechecker. Zo ontvang jij gepersonaliseerde informatie op basis van jouw persoonlijke vaccinatiegegevens.

De VaccinatiecheckerBeta zijn we nog druk aan het testen.

Dit betekent dat je kleine problemen tegen kunt komen tijdens het gebruik van de checker.

Vind je een probleem of loop je ergens tegenaan? Laat het ons dan weten via het contactformulier op de contactpagina.

vaccinatiechecker webpagina

over de vaccinatiechecker

Altijd up-to-date over je coronavaccin

Gezond.nl zorgt ervoor dat je in de Vaccinatiechecker altijd het laatste, wetenschappelijke nieuws over jouw vaccinatie vindt. Is er bijvoorbeeld een nieuw onderzoek over de beschermingsduur van jouw vaccin? Of over de bijwerkingen van jouw vaccin? Wij houden je via de Vaccinatiechecker op de hoogte.